Contactati-ne

UPGRADE MOTOR IN TIMPUL EXPLOATARII !!!

FARA INTERVENTII LA MOTOR, COMPUTER, SAU SOFTWARE !!!

TRANSFORMAREA COMBUSTIEI DIN PUR OXIDATIVA IN COMBUSTIE PARTIAL REDUCATOARE !!!

Canalul nostru youtube

Trimite un email

Ne auzim la telefon

Viziteaza-ne pe facebook

Cauta raspunsuri la intrebari

EKOBIK

Program de lucru

Luni-Vineri: 10 – 17
Sambata: inchis
Duminica: inchis

Adresa

Strada Gheorghe Țițeica nr. 124, București 020303

Telefon

Email

contact@ekobik.ro

Va asteptam !

Formular de contact si programari montaj profesional EKOBIK. Suntem nerabdatori sa ne spuneti povestea automobilului dumneavoastra iar noi sa va demonstram cum il puteti ajuta sa fie mai ecologic si mai eficient.

Intrebari frecvente

1. Dispozitivele EKOBIK se pot monta doar la adresa de contact?

Pentru moment da. Suntem deschisi colaborarii cu ateliere service din toata tara, care au dotarile necesare pentru diagnoza motoare si analiza gaze arse si au acces la un dinamometru acceptabil, in apropierea lor. Noi putem furniza dispozitivele si subansamblele necesare, in functie de tipul de motor pe care se doreste echiparea.

2. Dispozitivele sunt omologate RAR?

Dspozitivele  sunt pasive si complet exterioare motorului, nu sunt antrenate de catre motor, nu sunt actionate, sau controlate electric si nu se inscriu in lista de omologari a RAR.

3. EKOBIK poate fi montat pe masini hibride?

Noi credem ca da, insa nu am incercat inca.

4. Am masina cu benzina si GPL. Inseamna ca imi trebuie doua dispozitive?

Atat pe benzina, cat si pe GPL, motorul are aceeasi sursa de aer (aveti un singur filtru de aer), asa ca acelasi dispozitiv va sluji la ameliorarea combustiei, indiferent de combustibilul utilizat.

5. Daca se introduce aer suplimentar, nu inseamna ca se va modifica AFR-ul?

Aerul suplimentar va fi in proportie de cel mult 1% din total aer, asa ca la sarcina constanta sau la relanti AFR nu se modifica. Se va modifica, in sensul optimizarii, la sarcini mari (demaraje, depasiri, urcarea unor pante, viteze mari). Cu exceptia motoarelor clasice (carburator) se va optimiza si unghiul de avans, in special la sarcini mari.

6. EKOBIK se poate folosi la motoare in doi timpi?

Nu am avut, pana acum, ocazia sa testam efectele la motoare in doi timpi, dar credem ca se poate monta cu succes. Ba chiar ar trebui sa produca efecte mai importante decat la motoarele in patru timpi. Chiar avem dispozitive dimensionate pentru motoare mici.

7. Daca motorul prezinta unele probleme, se poate remedia la voi?

Nu suntem service auto. In cazul in care se vor constata probleme de functionare, suficient de grave pentru a ne impiedica sa realizam montajul, va trebui sa va adresati unei unitati service, capabila sa va remedieze defectiunile.

8. Se poate plati cu cardul?

Bineinteles. Mai mult decat atat, acceptam doar plata cu cardul, sau cu instrumente de plata bancare. Evitam platile in numerar.

9. Eu folosesc masina destul de putin. Ar merita sa imi montez un EKOBIK?

Doar daca doriti cu tot dinadinsul. Daca folositi masina mai putin de 8000 Km/an nu este eficient economic. Daca scopul Dv. este sa reduceti poluarea si sa nu mai aveti probleme cu testele de poluare ITP (RAR), atunci merita pentru ca primiti cativa cai putere in plus, un cuplu mai ridicat si o incalzire mai rapida a motorului. EKOBIK este cu atat mai util si mai profitabil cu cat automobilele sunt mai intens folosite.

10. Nu locuiesc in Bucuresti. Cum pot sa-mi echipez masina cu EKOBIK?

Depinde cat de departe de Bucuresti locuiti, sau daca aveti si drumuri pe la Bucuresti. In orice caz, trasmiteti-ne o solicitare prin e-mail si vom cadea de acord asupra unei programari, in functie de programul Dv. si de posibilitatile noastre.

11. Cum facem programarea?

Ne adresati un mesaj prin e-mail, sau telefonati, stabilim o data, ne furnizati cateva informatii preliminare si va asteptam. Informatiile de care avem nevoie sunt: marca si tipul masinii, tipul de motor, anul de fabricatie, numarul de kilometri parcursi; nu ezitati sa descrieti eventualele probleme care va supara in functionarea motorului. In cazul in care va este mai usor, transmiteti-ne o copie a certificatului de inmatriculare, ceea ce ne va permite sa aflam detaliile arhitecturii motorului Dv.

Nu mai astepta. Programeaza un montaj, restul garantam noi !

Oferim rezultate verificabile pe loc, în loc de promisiuni !
Vino și convinge-te singur !
Montaj strict profesional !
Tehnologie 100% ROMANEASCA !
Ecologic. Optimizat. Eficient.

Detalii EKOBIKComanda